Ontglip#5

IKEGO live @ Ontglip#5 (Eindhoven).

Op 2 juli 2017 tovert IKEGO tijdens Ontglip#5 in Eindhoven de huiskamer van Arnoud Rigter om tot walhalla van muziek en poëzie. IKEGO is een duo: mixed-media muzikant YouEcho en dichter Arnoud Rigter nemen je mee in een wondere wereld van klankbeeldtaal en taalklankbeelden. Via hoofdtelefoons, curieuze instrumentaria, woordvervormingen en vloerprojecties hoor je zinnen als ‘mama’s eisprong is mijn privé-oerknal’ en ‘het antwoord op al uw existentiële vragen luidt: neen’. Een kunstzinnige voorstelling voor alle zintuigen. Van, voor en door het individu dat graag doolt door lege grootstedelijke landschappen.

Ontglip#5
Zondag 2 juli geven Arnoud Rigter en IKEGO twee huiskamerconcerten, bij wijze van alternatief verjaardagsfeestje. Ze spelen ’s middags en ’s avonds – reserveren voor één van die twee groepen is verplicht, want er zijn precies twintig hoofdtelefoons.
Het is geen “verjaardagsfeest in privé-kring”, dus iedereen is welkom, ook mensen die Arnoud niet kent. Zonder pakjes of liedjes. Wel graag met iets in de pot na afloop, voor onkosten. Je mag dus bekenden uitnodigen, hij is niet bang voor vreemden in zijn koelkast, hij kan daar eigenlijk wel om lachen. Reserveren verplicht (info@arnoudrigter.nl)

Datum: 2/7/2017
Tijd: 14:00 (1e show) | 20:00 (2e show)
Locatie: Gagelstraat 2c, Eindhoven
Entree: Pay what you want